SCHRIJVEN KLANTEN

OVER CASPAR DULLEMOND    BOEK 'DE JAVAZEE-CAMPAGNE NA 75 JAAR' BESTELLEN

 

Laat mij uw verhaal schrijven...

 

 


Laat mij uw verhaal schrijven. Ik schrijf uw verhaal zoals u het zelf zou doen. Maar dan beter. Want ik begrijp wat u wilt zeggen.

 

Mijn specialiteiten? Redactie en eindredactie, essays, interviews, biografische portretten en levensbeschrijvingen, persberichten, achtergrondverhalen, columns, catchy koppen en titels, speeches en ghostwriting.

 

Laat mij uw verhaal schrijven. Het is mijn vak.
 

 

 

Publicaties:

C. Dullemond, ‘Karel Doorman en het nadeel van de twijfel’, in: Marineblad 2, 2024.

C. Dullemond, ‘“Together with the stout-hearted Dutch.” De Koninklijke Marine in het Britse publieke debat tijdens de Javazee-campagne’, in: Marineblad 1, 2022.

 

M. Timmerman, Step by Step. The Resilient Youth of the Amy Foundation (Windesheim, 2021). (Ed.)

 

C. Dullemond, 40 Jaar aan de top van de bodem (jubileumboek raadgevend ingenieursbureau Wiertsema & Partners in Tolbert; niet in de handel, 2019).

 

C. Dullemond, B. Henkes en J. Kennedy (red.), 'Maar we wisten ons door de Heer geroepen.' Kerk en apartheid in transnationaal perspectief (Hilversum: Uitgeverij Verloren, 2017).

 

C. Dullemond (red.), De Javazee-campagne na 75 jaar. Sporen van de strijd van de Koninklijke Marine tegen Japan, december 1941 - maart 1942 (Zwolle: Markt en Missie, 2017).

 

C. Dullemond, 'De reikwijdte van een misverstaan signaal; "Ik val aan, volgt mij" en de herinnering aan de Slag in de Javazee', in: Militaire Spectator 183 (2014) 1.

 

L. Briët en C. Dullemond (red.), Kracht (Naarden: Happinez / Houten: Terra Lannoo, 2010).

 

B. Hartman & K. Nagy, Het rondjewereld verhalen boek; veertig verhalen van over de hele wereld (Amersfoort: Kwintessens, 2010).

(Zes verhalen uit het Engels vertaald, samen met  H. Dullemond-Bos)

 

L. Briët en C. Dullemond (red.), Verhalen; wijze sprookjes en fabels (Naarden: Happinez / Houten: Terra Lannoo, 2009).

 

L. Briët, C. Dullemond en I. van Oord (red.), Ik geef je de hemel op aarde (Naarden: Happinez / Houten: Terra Lannoo, 2007).

  

C. Dullemond, 'Ik zal het kort houden; de vaste hand van de eindredacteur' en 'Broeders en zusters, wie maakt ons los? De kerk in een kraampje', in: D. van der Waals (red.), Kerk in de markt (Gorinchem: Narratio, 2001).

 

C. Dullemond en A. de Haan, Onder de toren; een geschiedenis van C.S.G. Oostergo 1947-1994 (Dokkum: At-See, 1997).

 

C. Dullemond, Niet onder stoelen of banken; over een ánder gebruik van kerkgebouwen (Zoetermeer: Boekencentrum, 1997).

 

C. Dullemond (red.), Werk in de wijngaard; een kennismaking met de Nederlandse Hervormde Kerk (Zoetermeer: Boekencentrum, 1996).

 

W. Boiten en C. Dullemond, Geschiedenis van de panden van de Tsjechoslowaakse ambassade in Nederland (Groningen: Rijksuniversiteit Groningen, 1991).